Europos kalbų diena 5- 8 klasėse

  • Paskelbė : Diana Pukšta
  • Paskelbta: 2024-10-09
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 23-27 dienomis Žemynos progimnazijoje vyko įvairūs renginiai ir veiklos, skirtos Europos kalbų dienai paminėti : 5- 8 klasėse anglų k. Spelling Bee konkursai, prancūzų k. Scrabble čempionatas, žaidimas ,,Guess and help yourself”, Word search, video klipų kūrimas, video pamoka su Portugalijos mokykla, karaokė , flashmobas , kryžiažodžių kūrimas ir jų sprendimai vokiečių, prancūzų anglų, rusų, ir kitomis kalbomis, Kahoot ir kita. Pradinių klasių mokiniai klausėsi abėcėlių, mokėsi pasisveikinti ir skaičiuoti įvairiomis Europos šalių kalbomis, vaišinosi šokoladinėmis raidelėmis, sprendė ir kūrė kryžiažodžius apie Europos šalis, spėjo šalies abėcėlę.

Rugsėjo 26 d. Europos kalbos diena Žemynos progimnazijoje prasidėjo linksmai: grojant dainoms įvairomis kalbomis atvykusius į mokyklą mokinius ir mokytojus aštuntų klasių mokiniai pasitiko pasveikinimais ir žaidimu ,,Guess and help yourself" (buvo siūloma atspėti ir išversti žodį, o tada pasivaišinti). Po trijų ir keturių pamokų mokyklos aktų salėje mokiniai su mokytojais šoko flashmobą pagal specialias Europos kalbų dienai parinktas populiarias dainas. Mokytojai bendraudami mokytojų kambaryje turėjo galimybę pasivaišinti Europos kalbų dienos vaišėmis .

Mokyklos fojė puošia mokinių darbai , skirti Europos kalbų dienai. Ačiū visiems kitiems mokiniams ir mokytojams, aktyviai dalyvavusiems Europos kalbų savaitės veiklose ir renginiuose! Ačiū aštuntokams ir jų anglų kalbos mokytojai Ievai Kymantei už rytinį pasveikinimą , puikiai suorganizuotą flashmobą ilgųjų pertraukų metu ir papuoštą mokyklos fojė!

Nuotraukose - užfiksuotos Europos kalbų dienos akimirkos.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas